pronájem části RD - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

pronájem části RD

Nina Vrkočová, 20.10.2009 11:06:17

Dobrý den, prosím, poradíte mi někdo, jak co nejlépe sepsat smlouvu o pronájmu části rodinného domu.Jsem fyzická osoba (zaměstanec a jednatel v jedné osobě právnické osoby, ktreé chci pronájem poskytnout) Jedná se mi o část přízemí, konkrétně jedné pracovny ,kromě pracovny bych ještě chtěla pronajmout část půdy (ke skladování šanonů). Dále by bylo právo užívat chodbu, sociální zařízení a víceméně i kuchyň a obývák. Myslím, že pronajmout celé přízemí asi nemohu, protože RD není kolaudovaný na dvě bytové samostatné jednotky. Takže asi bych měla vymezit přesně metry pronajatých prostor+ty metry, které dovolím užívat spolu s pronájmem. Jedná se mi pak také o stanovení ceny (musím použít cenu obvyklou) - jedná se o spojené osoby - takže fakt tápu, jak celou věc vyřešit co nejlépe. Kdyby mi někdo poradil odkaz na nějaký vzor smlouvy na pronájem pouze části RD...abych na nic nezapomněla...byla bych vděčná. Děkuji vám všem

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »