vypořádání spoluvlastnictví - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

vypořádání spoluvlastnictví

Nikola Nová, 07.10.2009 10:13:47

Dobrý den,v roce 2001 jsme s přítelem na mém pozemku postavili hrubou stavbu (svépomocí) rodinného domku (bez střechy),jelikož jsme si brali úvěr,polovinu rozestavěného domku jsem na natastru napsala na něj. Pak jsme se rozešli,úvěry jsem doplatila sama.Jeho právník za mnou přišel,že se dostal do finanční tísně a požadoval milion,za tu polovinu rozestavěného domu. Nabídla jsem mu 400 tis.,to jim bylo málo.V roce 2005 jsem podala návrh na vypořádání spoluvlastnictví,u soudu se až do teď projednávalo,kdo jaký úvěr zaplatil,když soud vydal rozhodnutí,že mám vyplatit částku 650 tis.,tak se odvolali,že je to málo a že chtějí za práci a zapůjčení strojů 910 tis.Odvolací soud v Praze,řekl,že úvěry se neberou v potaz a částku 910 tis jim potvrdil.Vůbec nevím za co je ta částka.Takže celých 5 let,co jsem docházela k soudu bylo zbytečné?Ale také tato čáska převyšuje odhadní cenu,ta byla soudním znalcem vyčíslená na 1.575.000,-.Jak tedy vypočítat částku, aby byla spravedlivá?Děkuji.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »