Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
Já a manžel máme spolu dva roky starého syna. Nežijeme spolu,ale chceme se rozvést, ani jeden z nás nepodal žádost o rozvod, ale já to chci brzo učinit. Je moje povinnost dávat otci dítě do péče (třeba na dva víkendy v měsíci), pokud ještě neproběhl žádný soud ? Mám z manžela strach, je agresivní, dokonce mi vyhrožoval rozkopáním dveří a podobně a bojím se takovému člověku svěřit dítě.
Děkuji moc za odpověď
Husáková
Dobrý den,
žádám o radu: Chci podat žádost o rozvod, ale odejít od manžela ještě před podáním žádosti. Máme spolu syna, chci ho do své péče. Co pro to musím udělat?
Děkuji
chcela by som sa rozviest s manzelom.sme spolu 12 rokov a mame 2 spolocne deti vo veku 12 a 2,5 roka.aka je sanca,ze obe deti prisudia mne,kedze som bez prace a na materskej dovolenke?byvame v rodinnom dome,ktory je napisany na manzela.
Dobrý den,
jestliže např. nejste alkoholička či netrpíte nějakou poruchou apod. není důvod, proč by vám soud neměl děti svěřit. Nevím sice, jak jsou na tom slovenské soudy, ale zde v ČR byste jako matka měla podstatně větší šanci než otec. Soudy stále upřednostňují matky, ale hlavně otců, kteří o svěření dětí do péče žádají moc není.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com