Rozvod, nastěhoval si tam jinou s dětmi - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Rozvod, nastěhoval si tam jinou s dětmi

RJ, 05.10.2009 07:45:34

Dobrý den,
mám problém, se kterým si nevím radu a nevím, na koho bych se mohla obrátit.
jedná se o to, že jsme s manželem vlastníky rodinného domu - každý vlastníme jednu polovinu. V květnu letošního roku jsem podala žádost o rozvod, protože jsem zjistila, že mě manžel roky podváděl. S dětmi jsme se z rodinného domu odstěhovali a manžel si tam ihned nastěhoval svou přítelkyni i s jejími dětmi, přestože věděl, že s tím nesouhlasím a přestože ještě nejsme majetkově vypořádaní. Nejsem si jistá, ale neměla bych souhlas k jejímu nastěhování do našeho společného domu dát i já, jako vlastník jeho poloviny? Neporušuje ona paní zákon tím, že de facto užívá neoprávněně můj majetek?
Prosím vás o radu, jestli se proti tomu mohu nějak bránit a nebo zda musím trpět jejich aroganci a jistotu, že oni si mohou dovolit všechno a já s tím nic nenadělám.
Předem moc děkuji za odpověď.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »