nezaplacena faktura - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

nezaplacena faktura

stanislav špunar, 29.09.2009 21:42:51

dobry vecer,prosim o radu-jsem osvc a v srpnu tohoto roku mne znamy pozadal ktery je take osvc jestli bych mu nepomohl zhotovit zakazku(stavebi prace na rodinnem dome) na to sem kyvl ze mu pomohu,ale ze prace budu jemu fakturovat(domluvily sme se na 150kč/1hod) a tak sem praci zhotovil za 11dni,pote sem mu zaslal fakturu doporucene,ale on ji nezaplatil a ani nehodla,kdyz sem se ho ptal proc tak rekl ze mi da 6tisic ze vic nema a neda,ale na to nechci pristoupit ja,kdyz mi ma zaplatit 20tisic,ale bohuzel sem s nim nesepsal zadnou smlouvu a ted nevim co mam delat,jestli bych u soudu uspel kdyby mi to dosvedcili majtele domu nebo podat nekde na nej stiznost a navic sem zjistil ze co tam ma dva kluky na stalo tak delaji na cerno?poradte prosim.dekuji spunar(e mail:spuny@atlas.cz)

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »