Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
s manželem vyřizujeme půjčku pro mladé z fondu rozvoje bydlení. Protože se nám nedaří najít ručitel (když už je máme jsou bohužel starší, než je možné) a proto uvažujeme o ručení nemovitostí. Dnes jsme mluvila s paní, která tyto půjčky má na starost. Zajímalo by mě - máte někdo osobní zkušenost s exekutorským zápisem jako formou ručení při půjčce? Paní mi vysvětlila, že je to podstatně jednodušší než ručit přímo nemovitostí i výhodnější. A hlavně, že ručení nemovitostí je nebezpečnější než tento zápis. V případě neplacení si ,,vezmou,, pouze dlužnou část a neohrozí přímo bydlení. Dům by nešel do dražby. I když doufám, že tohoto stádia by jsme se nedostali. Jen mě tak trošku zaráží definice - EXEKUTORSKÝ ZÁPIS. Dost to ve mě vyvolává nepříjemný pocity a hlavně jsem o tom nikdy neslyšela.
díky
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com