Kategorie: Právo duševního vlastnictví / Autorské právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
dle mé vlastní studie zákona jsem zjistil, že jsem oprávněn, jako majitel distribuční dvd kopie audiovizuálního díla, vytvořit si online zálohu na vzdáleném serveru a násladně ji používat pro svou vlastní potřebu. Rád bych si tuto informaci potvrdil.
Pokud tomu tak je, tak má další otázka jest, jestli může existovat třetí strana, která mi poskytne onu online zálohu dvd na vzdáleném serveru a já, když potrvdím, že jsem vlastník této kopie AV díla, tak ji mohu užívat pro svou vlastní potřebu? Tzn. že já ji fyzicky nevytvořím, ale jen ji budu užívat, jelikož to dvd mám doma a vlastním ho.
Děkuji za odpověď
já mám pocit že chcete šidit autorský zákon a dost primtivně. Takhle by mohli existovat file servry na nechž by jste prohlásili že vlastníte licenci a mohli by jste stáhnout vše. S dílem můžete nakládat tak jako vám povolí a autor a zákon. Jiný spůsob nakládání s dílem je nepřípustný.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com