Nepodepsaná docházka - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nepodepsaná docházka

milena pitlachova, 15.09.2009 20:11:17

Dobrý den,mám prosbu.Jsem podruhé v tomto roce dlouhodobě na nemocenské.Mám čid a práci kterou vykonávám již nezvládám.Napsala jsem vedoucí ,že bych ráda před ukončením nemocenské donesla Dohodu o rozvázání PP a věc by byla vyřešena pro mě i pro ně.Mám však obavu z toho,jestli a popřípadě jak mohou proti mě použít fakt, že jsem se poslední 4 dny co jsem ještě byla v zaměstnání zapoměla podepsat do knihy příchodů a odchodů.Pokud se mi budou chtít mstít,a to je u nás v kolektivu pravidlem, mohou mi to napsat po ukončení nemocenské jako okamžitou výpověd pro porušení pracovní smlouvy nebo tak něco,že by mi to napsali jako neomluvené dny(dokázat to nemám jinak jak,že jsem v zaměstnání byla)a mám obavu,že bych potom měla problémy s registrací na pracovním úřadu a pobíráním dávek podpory.Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »