Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jaký a kdy má pacient nárok na odškodné za špatně provedený chirurgický zákrok. Dne 04. prosince jsem se doma při práci řízl nožem do spodní části malíku. Při příjezdu na ambulanci mi doktor (snad Thajského původu) řeznou ránu zašil se slovy, že je to dobrý. V pondělí 07. prosince mi jiný doktor na kontrole sdělil, že už na pohled vidí, že je šlacha přeříznutá. Nyní mě čeká operace, aby mi šlachu přišili zpět. Na doktora, který podcenil mé zranění, bych chtěl podat stížnost a zároveň bych také chtěl žádat o již zmíněné odškodné. Doktorka, která mě bude operovat mi totiž řekla, že mi musí rozřezat celou dlaň a více, aby šlachu našli.
Děkuji za radu
S úctou Petr Novák
Dobrý den.
Mám na vás opravdu velikou prosbu.
Od Ledna 2009,nebyla vyplácena nemocenská dávka a to do dnešního dne.Nárok na nemocenskou zanikl 31.5.2009 a po přiznání invalidního duchodu jsme čekali na vyměření důchodu.Po každotýtení urgenci s úředníky Pražské správy soc.zabezpečení a jejich výmluvy,že peníze již byli odeslány.Jsme se rozhodli navštívit Ministerstvo práce a soc. všcí se stížností a prošetření celé události.
Počátkem Srpna 2009,kdy byla podána stížnost,jsme byli posláni na Okresní správu,kde mi bylo zlibeno vyplacení celé dlužné částky i se třemi nevyplacenými důchody.
Opět jsem se zmýlili a úředníci mi vystavíli dne 2.9.2009 potvrzení,že peníze budou odesílat na můj účet.Do dnešního dne nebyla částka připsána na můj účet.Okresní správa nám 9.9.2009 sdělila,že peníze byli odeslány 3.9.2009.A také stále nic.
Jsem dost v zoufalé situaci,protože si nemohu plnit své ostatní závazky z důvodu nedostatku finančních prostředků.
S útou zdravím Petr Kotoun
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com