Výpověď - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zmena vypovedi

Lucie Zbiralova, 06.01.2010 18:36:29

Dobry den!Chci se opet dotazat.V prosinci jsem dala klasickou vypoved s dvoumesicni vyp.lhutou.Zamestnavatel mi navrhnul vypoved dohodou,ktreou do dnesniho dne nezhotovil.Dale mi nezaplatil dve mesicni mzdy po splatnosti.Mohu vypoved zmenit na okamziout podle § 56?

Re: Zmena vypovedi

Karel Dlouhý, 06.01.2010 18:52:52

Výpověď změnit nemůžete.
Ale nehledě k tomu, že Vám běží výpovědní lhůta, můžete okamžitě zrušit pracovní poměr z důvodu neplacení mzdy.

Výpověď

Jana Menšíková, 08.09.2009 08:00:04

Dobrý den,
Byla jsem jako zástup za paní na rodičovské dovolené.K 30.6.20009 jsem dostala výpověď z důvodu vrácení paní do práce.Od 30.6.2009 do 21.7.2009 jsem byla ne pracovní neschopnosti.Dneska jsem se dozvěděla,že nemám nárok na zaplacení těch prvních 14 dní nemocenské,že jsem už neby la v pracovním poměru s firmou.A já se ptám už není ochranná lhůta pro zaměstnance a když mi podnik nezaplatí za těch 14 dní nemocenskou,budu mít zaplacené sociální a zdravotní?Děkuji moc Jana

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »