přípojka kanalizace - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

přípojka kanalizace

Radek T., 01.09.2009 13:59:30

Dobrý den,
narazil jsem na tento problém. Vedle domu rodičů a sousedů byl prostor, který se léta k ničemu nevužíval. Za tímto prostorem jsou plánovány do budoucna, na bývalém poli, stavební pozemky. Protože chceme již stavět, tak jsme koupili kvůli dostupnosti inženýrských sítí tento pozemek mezi domy od města. Když jsem teď ale zažádal o vyjádření k napojení kanalizace, správce zjistil, že přes pozemek byl plánován hlavní svod kanalizace a že jinudy to asi nepůjde nebo by to bylo drahé. Nechci si nechat pod domem natáhnout rouru v hloubce čtyř metrů. Dle vyjádření mě nyní budou chtít natlačit do toho, abych si tam kanalizaci nechal natáhnout, jinak mi možná nepovolí přípojku nebo neschválí stavební ohlášku. Nevyznám se v tom tak podrobně - musí mi přípojku ke kanalizaci povolit? Mohou mi zakázat stavbu na základě tohoto požadavku nebo to alespoň nějak podmínit?
Děkuji moc za radu
Radek T.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »