Vystehovani manzelky - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vystehovani manzelky

Jiri Smazil, 24.06.2009 18:13:24

Dobry den,

vlastnim nemovitost, kterou jsem nabyl pred vznikem manzelstvi (nejedna se tedy o SJM). Nyni ji obyvam spolu s manzelkou a nezletilym ditetem. Manzelka si ke mne po svatbe napsala i trvaly pobyt, jinak nema k nemovitosti zadny pravni vztah. Nase manzelstvi je dlouhodobe nefunkcni a s manzelkou jedname o rozvodu. Situace doma je velmi napjata - dochazi k slovnim konfliktum, hadkam a sporum. Rychly rozvod smirnou cestou je diky absurdnim financnim pozadavku manzelky vyloucen, takze je velmi pravdepodobne,ze tato situace bude nadale eskalovat a konec je v nedohlednu.

Manzelka se mi smeje do obliceje, ze bude v me nemovitosti bydlet jak dlouho bude chtit, ze na to "ma narok". Je to opravdu tak? Je nejaka moznost se jeste pred rozvodem manzelky zbavit? Jak v tomto pripade postupovat? Na jeji ucet jsem prevedl ze spolecneho jmeni nekolik set tisic Kc, takze najit vhodny pronajem by pro ni nebylo obtizne.

Dekuji

Jiri

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »