Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Mohu podat výpověď dle paragrafu 56, když mi zaměstnavatel místo 1,3 procenta vyplácí od května jen 0,9 procenta z tržby?
Děkuji.
dobry den,
pracuji jako account manager v jedne firme a zabyvam se obchodni cinnosti. jsem tak hodnocen pevnou mesicni castkou a maji mi nalezet take bonusy ve vysi 15% z kazde prinesene zakazky. vyplata bonusu je dle mzdoveho vymeru zajistena minimalni vysi prinesenych zakazek za mesic ve vysi 100.000,-. v poslednich nekolika vyplatach ale nedostavam cele bonusy, na ktere mam narok (z prinesenych zakazek pri plneni pozadovaneho minima je pro me snadne vypocist si, kolik bych mel dostat, pripominam take, ze nutne minimum pro vyplatu bonusu kazdy mesic plnim). pripominam pak take, ze zamestnavatel nereaguje na me zadosti o dolozeni postupu vypoctu mzdy k vyplatnici. jak postupovat v tom, abych ziskal plne bonusy, na ktere mam narok? na zaklade jakych paragrafu se za toto chovani da podat zaloba na zamestnavatele?
dekuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com