Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,
Rad bych se vaz zeptal ke dni 31.5.2009 mi konci 2 mesicni vypovedni lhuta ze strany zamestnance (tedy me)
na 1.6.2009 mam naplanovanou navstevu ortopeda ktery mi z nejvetsi pravdepodobnosti napise neschopenku
ma otazka tedy zni jak mam pocinat s touto neschopenkou odnest zamestnavateli nebo na UP?
Odnést zaměstnavateli, ten vyplní údaj o prům. výdělku a odešle na Okr. správu soc. zabezpečení.
Nárok na nemocenské dávky ale budete mít až od 15. kalendářního dne prac. neschopnosti.
Úřad práce Vás nezaeviduje, když nejste práce schopen.
Jestli to dobře chápu, můžu po ukončení PP jít na neschopenku, ale těch prvních 14 dní budu úplně bez peněz? Poté mě teprve začne vyplácet OSSZ? Jak to bude když ale neschopenku ukončím například po týdnu a nahlásím se na ÚP? Tak se nic nemění, zůstanu bez peněz a bude mě již vyplácet ÚP?
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com