Vyrovnání po rozvodu - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Vyrovnání po rozvodu

Monika Mayerová, 14.05.2009 11:08:02

Dobrý den.S bývalím manželem nežijeme ve společné domácnosti od 20.4.2008.Požádala jsem o rozvod,měli jsme soud ohledně naší dcery (3roky) 10.9.2008,a rozvod navršil právní moci 21.2.2009.Jelikož manžel dluží kam se podívá,i mezi kamarády.Já jsem o dluhách nevěděla když jsme se brali a ani během manželství jsem nevěděla kde si půjčil.Vždycky mě řekl že je to jeho věc.Jenomže mě přišel dopis že mám zaplatit telefonicu 10.508kč.Přičemž jsem o ničem nevěděla že bych něco uzavírala.Jela jsem kvůli tomu do Hradce Králové a tam mě řekli že jsem s nima uzavřela smlouvu a neplatila jsem to.Ukázala mě paní smlouvu kterou jsem to prý uzavýrala a bývalí manžel sfalšoval můj podpis.Jenomže než jsem se mohla proti tomu dopisu odvolat tak už to navršilo právní moci.A v Hradci mě řekli že to musím stejně zaplatit že budou nabíhat úroky.Tak jsem to zaplatila a chtěla bych se zeptat jestli bych mohla proti němu podat nějaký trestní stíhání,neplatí mě už rok alimenty na dceru,který činí(1000kč)měsíčně.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »