Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o radu.
Bylím v panelovém domě a na fasádu panel.domu, ve kterém bydlím jsem si přimontoval konzolu (držák) na anténu o rozměrech 60x180cm. Konzola je umístěna na štítu budovy na stěně mého bytu (mysleno z vnější strany) asi 40 cm nad sousední střechou panel.domu. Problém je v tom, že místopředseda sousedního panel.domu říká, že nad jejich panel.domem nesmí nic být a že musím konzolu sundat. Náš panel.dům je zrovna po zateplení, takže konzola se nedá zpět odmontovat, leda uřezat, což se mi nechce, protože nebyla zrovna levná.
Chci se zeptat, jak tohle vidí zákon, jestli konzolu musím sundat, i když je namontována na našem panel.domě a sousednímu v ničem konstrukčně nepřekáží, nebo jsem v právu já a konzolu sundávat nemusím ?
Děkuji za odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com