E-shop nevrátil peníze - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

E-shop nevrátil peníze

Jaroslav Liška, 16.04.2009 12:14:59

Dobrý den, někdy začátkem února jsem v internetovém obchodě www.kuplyze.cz objednal chránič za cca 2300,-. Zaplatil jsem předem a to bankovním převodem. Jelikož mi ale do 14 dnů nepřišel, objednávku jsem zrušil, přišel mi i e-mail o potvrzení storna objednávky. Na mail jsem odpověděl, že žádám ještě o vrácení peněz, odepsali mi ano, zákonná lhůta je 30 dnů, dnů je to už minimálně 60, několikrát jsem tam volal, z různých čísel, nikdo telefon nezvedá, poslal jsem i doporučenej dopis. Zjistil jsem, že v místě, kde má tento obchod provozovnu je kancelář a zdržují se v ní zaměstnanci, tzn. někdo tam je. Ale mám to tam cca 100 km, ti co mně to zjišťovali jsou jen kamarádi z jednoho diskuzního fóra. Co dělat teď? Ty peníze jim rozhodně nehodlám nechat, když tam zajedu, asi nemám právo požadovat i náklady na benzín že? Má cenu se soudit?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »