Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den .
Před dvěma lety sem prodal auto bazaru.Po sepsání kupní smlouvy,plné moci k přepisu a vyinkasování peněz sem považoval celou situaci pro mne za ukončenou. Bohužel po roce a pul sem zjistil,že vlastník bazaru přepis neuskutečnil a zjistil sem to tak ,že kancelář pojistitelů uvědomila městský úřad a ten si mě předvolal k vysvětlení záležitosti.
Dodal sem kupní smlouvu,pojištění,které sem platil až do data prodeje vozidla a paní na úřadě vše ofotila a já odcházel s pocitem,že sem celou věc ukončil. Uběhl další rok a předvolání mi přišlo znovu a celá záležitost na úřadě se opakovala.
Zeptal sem se úředníka jak mám tedy dál postupovat, aby mi dál nechodily tyto předvolání a nehrozily mi sankce ze strany kanceláře pojistitelů a on mi řekl,abych vozidlo odhlásil na nového majitele,nebo zrušil,ale jak to mám udělat, když už nejsem ani podle kupní smlouvy majitel,auto i s pánem z bazaru je bůh ví kde a ekologickou likvidaci ke které potřebuji TP a auto nemohu provést. Poraďte.
Dobrý den.Mám dotaz.Když má někdo auto na leasing a neplatí ho a tím pádem ani povinné ručení,tak ce by se stalo,kdyby tohoto řidiče zastavila běžná silniční kontrola?Když zjistí,že už má 4.měsíc nezaplacené povinné ručení,co mu udělají?Přijde o body nebo i o řidičák?Děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com