Špatně vypočítaná mzda?! - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Špatně vypočítaná mzda?!

Šárka Dřínková, 19.03.2009 21:31:21

Jsem zaměstnaná na 30 hod týdenní úvazek. Když mám odpracováno 24hod přesčas za minulý měcíc mám do výplaty dostat. Základní mzdu + mzdu za přesčas + 25% příplatek za přesčas?? Nebo jen mzdu + 25% příplatek? Poslední dvě výplatní pásky jsou je s příplatkem. Hodiny přesčasu mám započítané v základní mzdě, že je to špatně?!
Základní mzda: 8230,- ,rozpětí: 2050,- Průměr za hod: 106,18, atd. Např.: za 21,5 hod jsem dostala 2283,- (což je opravdu 106,18 – průměr za hodinu krát 21,5 hodin)Takhle jsme to měli rozepsané. Od té doby co nám mzdy počítá jina firma je to jinak. Teď mám za 10ho přesčasu 269,- a ty mi v další výplatě ztrhly, že na ně nemám nárok. Celé je to divné, počítali to vše na 40hod úvazku. Prosím poraďte co mám dělat? Mám pravdu když mám dostat zaplaceno základ + zaplacené přesčasy + příplatek za přesčas 25% ?! A jeětě jak se počítají přesčasy? Kolik peněz to je? Snad mi poradíte... už nevím co mám dělat ... :( bohužel nejsem sama i mé kolegyně mají stejný problém.Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »