Kategorie: Pracovní právo / Dovolená
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
na úřadě jsem dostala rozdílé informace.Prosím Vás moc o radu.Pracovní smlouva -doba určitá: ( od 1.4.2008 - 31.3.2009. )Nyní jsem pro protiláky -na rizik. těhot., které potrvá až do porodu.Nemocenská od 10.3.2009.
1) Počítá se 180 dní OCHRANNÉ LŮHTY od 1.4.2009, nebo od nemocenské od 10.3.2009, ochraanná lhůta začíná běžet od 1.4.2009 ( ukončení pracovního poměru) do 27.září 2009 včetně?
2) porod- 1.11.2009 ( neděle), v zákoně: žena si volí zda nastoupí 6 nebo 8 týdnů na mateřskou před porodem,úřednice tvrdí - nezaměstnaná, musím nastoupit 6 týdnů, nemůže volit 8 týdnů,nemohu si to zvolit?
!!3)porod 1.listopadu (NE), od kdy nastoupit na mateřskou, abych byla ještě v ochranné lhůtě - mám se nahlásit 18 září v pátek a kde? OSSZ? , že nastupuji na mateřskou 6 týdnů od 20.9.2009 (neděle)?
4) -kde se registrovat od 24.3.2009,
a kde od 1.4. kdo platí nemocenskou?
- kdy nastoupit těch 6 týdnů, abych byla ve lhůtě
- mám nárok na tříletou volbu?Děkuju
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com