Rozvod s cizinkou - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Rozvod s cizinkou

roucka, 05.01.2008 19:49:47

Dobrý den,
budu psát trochu zjednodušeně, jinak by to bylo na dlouho. 2 roky zpátky jsem se seznámil s mojí součastnou manelkou, která je slovenka. Po půl roce jsme se vzali a po roce měli dítě. Od rodičů jsem dostal dar poloviny rodiného domu, který jsem (ovšem už v manželství) prodal s tím, že půjdeme na slovensko. Na slovensku sem ovšem nesehnal ucházející práci a začal tam předělávat byt patřící manželčině bratranci, který byl v dolst ubohém stavu. Dal sem do oprav přes 200 tisíc, manželka tam bydlí a já mam dobrou práci v ČR. Nedávno mi oznámila, že se chce rozvádět, že má někoho jiného. Já se snažil ještě vše zachránit, ovšem marně. Co bs taky ne, bydlet má kde, má mladounkýho kluka který je ještě na střední. Ona sama dělá dálkově vysokou školu. Mně zbylo prakticky jen auto a počítač. Bdlet nemam kde, tak sem se musel provizorně nastěhovat k matce. Zajímalo by mně, co ted pro mne nastava za povinnosti? Prijde mi divny, ze ja ji budu ted jeste platit na bydleni a na malou a sam nebudu mit kde bydlet..? I kdyz mne uz asi neprekvapi nic.

Muzete mi s touto informaci trochu poradit?

Predem dekuji za odpoved. ROUCKA.JAN@GMAIL.COM

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »