Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,
jsem zaměstancem registrovaného občanského sdružení a mám následující dotaz.
Před 4 lety (23.11.2003) proběhla řádná Valná hromada v souladu se Stanovami, při které bylo zvoleno zastupitelstvo (správní rada). Všem členům správní rady byla vystavena Mandátní smlouva s konrkétními datumy vzniku a zániku mandátu (od 23.11.2003 do 23.11.2007). Následující Valná hromada byla stanovena na 15. 12.2007. Ve Stanovách je uvedeno, že mandát správní rady je 4 letý.
Zajímá mne, pokud mandát členů správní rady vypršel 23.11.2007 a nová Valná hromada se konala až 15.12.2007, kdo měl právo za organizaci rozhodovat v období 24.11.-15.12.2007?
Domnívám se z logiky věci, že ačkoli je na mandátní smlouvě uvedeno datum zániku mandátu, přesto je platný až do doby zvolení nové správní rady prostřednictvím řádné Valné hromady...
Děkuji za rychlou odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com