vypoved dohodou a nemocenska - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

vypoved dohodou a nemocenska

Miroslava Kráčmarová, 09.03.2009 10:55:28

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat od 28.1.09 jsem v pracovni neschopnosti.30.1.09 jsem dostala vypoved dohodou.Takze mi bude neschoopenku vyplacet socialka.Ale nevim kdy mi asi tak penize prijdou na ucet.Vyplata mi normalne chodila 10. i nemocenska kdyz mi ji jeste vyplacel zamestnavatel,ale ted kdyz ji vyplaci socialka,tak nevim k jakemu datumu ji cekat.Moc dekuju za odpoved.

Re: vypoved dohodou a nemocenska

Karel Dlouhý, 09.03.2009 20:10:12

"30.1.09 jsem dostala vypoved dohodou" - to je nesmysl, buď jste dostala výpověď s 2 měs. výpovědní lhůtou, nebo jste skončila pracovní poměr dohodou.

Asi ta druhá možnost.
Za prvních 14 dní (28. 1. až 10. 2.) nedostanete nic. Za další období pak od OSSZ, ale oni údajně podklady uzavírají jednou měsíčně, pak to pošlou do Prahy a ta má na to měsíc.

Tedy tak rychle jako dříve to nedostanete.

Re: vypoved dohodou a nemocenska

Miroslava Kráčmarová, 10.03.2009 11:35:20

Praveze ja ukoncit pomer nechtela.Vedouci si me pozval do kancelare,kde mi rekl,ze se situace v propousteni dotkla i jeho oddeleni,a bud vypoved nebo jine prac. misto,ktere jsem odmitla,protoze mam omezeni.Tak mi do te vypovedi napsal,ze dohodou a ze o to zadam ja.A ja hloupa mu to bohuzel podepsala,protoze to bylo necekany a taky mi tu vypoved ukazal jen na monitoru pocitace,nemel ji ani vytisklou.Takze jak se rika,pekne semnou vydrbal,stejne jako z ostatnimi aby jim nemuseli vyplatit odstuopne.Takze myslite,ze do 15. penize nedostanu?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »