Smlouva o Poskytování služeb - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Smlouva o Poskytování služeb

Ondřej Hora, 06.03.2009 20:26:42

Dobrý den,

Uzavřel jsem smlouvu o poskytování služeb. Smlouva byla uzavřena 26.03.2009. Firma mi nabízí využívat jejich služby (výhody). Služeb je dohromady 11. Využil jsem pouze jednu a to proto že podmínkou bylo uzavřít Investiční životní pojištění. Byla to služba s názvem: zprostředkování uzavření smlouvy o životním pojištění z nabídky poskytovatele. Dále se zde objevují výhody jako je např. Karta benefit v hodnotě 9.999 dále sleva na paušál, nebo sleva na elektriku. Ani jednu z těchto výhod jsem nevyužil. V odstavci s názvem Platební podmínky je napsáno : Příjemce je povinen za služby poskytované mu na základě této smlouvy poskytovateli uhradit paušalizovanou náhradu nákladů ve výši 23 134 Kč včetně DPH.

Chci odstoupit od smlouvy, ale zaměstnavatel po mě žádá zaplatit částku 23 134 Kč. Má na tuto částku nárok když jsem využil pouze jednu službu a to navíc skoro bezcennou ?

Mohu Vám poslat kopii smlouvy k podrobnějšímu náhledu.

Ondřej Hora

Re: Smlouva o Poskytování služeb

Karel Dlouhý, 06.03.2009 22:20:14

Toto je diskusní fórum, ne právní poradna.
Z toho stručného popisu mi není jasné, proč jste nějakou takovou smlouvu vůbec uzavíral.

Odstoupit od smlouvy můžete, pokud je to v ní uvedeno.

Tedy jediná rada je obrátit se na advokáta (např. na www.pravnik.org)

Ondřej Hora, 08.03.2009 14:24:35

Tak že když uzavřu smlouvu o poskytování služeb a není ve smlouvě uvedeno jak od smlouvy odstoupit tak to nelze ? To to neupravuje napříklat občanský zákoník nebo obchodní zákoník ?

Díky za odpověď

Marek Vyskocil, 28.04.2009 21:45:37

Podle obchodního zákoníku můžeš do 14 dnů od smlouvy odstoupit pokud si nečerpal žádnou službu, ale ty jsi ji čerpal.

Tuhle smlouva já však poznávám i podle ceny, bude to pyramidová hra firmy Eurofinancial CZ s. r. o. která z najivních lidí sociotechnikou vydírá peníze.

Kontaktuj firmu Fabio Agency http://fabioagency.cz/
Oni proti Eurofinancialu bojují a pomůžou ti se ze smlouvy vyvázat. Budou chtít asi popaltek do 6 000 Kč za právní porady, ale lepší než 23 000 za nic.

Taktéž může poradit Sdružení za obranu Spotřebitelů. SOS.

Jirka Novák, 12.06.2011 20:58:02

Dobrý den,
máte ještě tu smlouvu? Já Vás moc prosím aby jste mi poslal třeba zamlženou nebo nějak aby tam nebyly vaše údaje. Já ji podepsal ve stejné době jako vy,ale nyní ji nemohu najít a právník bez ní má svázané ruce. Moc prosím!!!! Díky. email: juraj.knotkys@seznam.cz

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »