Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Ma manželka zaparkovala asi na 10min v zakazu zastaveni. mě jako majiteli vozidla došlo abych se dostavil k vysvětlení. Můžu jim říci ,ze to byla osoba blízká nebo se tato věc zrušila? Vím že něco takového existovalo. díky Tonda
V přestupkovém řízení mi byla uložena náhrada škody která vznikla poškozenému při nehodě auta s ciklistou(mnou). S danou částkou nesouhlásím (s pokutou ano)
jelikož neodpovídá vzniklé škodě a chtěl bych se bránit! Můžete mi poradit jak? A případně když částku neuhradim do 60ti dnů jak je mi uloženo co se stane?děkuji
Dobrý den! Chci se zeptat, jaký mi hrozí trest za přestupek,kdy mi byl odebrán řidičský průkaz za odmítnutí podrobit se dechové zkoušce to mám oficiálně napsáno na potvrzení o zadržení řidičského průkazu.Toto potvrzení vydala st.policie. Má to však jeden háček. Mám svedka na to, že jsem dýchal jak městské policii(která mě zastavila jako první a poté zavolala státní) tak i do přístroje státní policie.Samozřejmě nebylo prokázáno požití alkoholu. Ostatně na postup těchto orgánů jsem si již stěžoval u inspekce vnitra a u starostky města. Můžete mi prosím poradit, jak mám v této věci pokračovat. Mnohokrát díky m.k
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com