vyhlasenie k dani - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

vyhlasenie k dani

Mariana Nova, 27.02.2009 11:12:54

Dobrý deň,ˇpotreboval by som radu: Nastúpil som do zamestnania v roku 2007, na HPP nepodpísal som zamestnávateľovi "vyhlásenie k dani". Mám úvazok 40hod/týždenne, za 8000,-Kč podľa mzdového výmeru.
Chcel som si uplatniť v tomto roku úľavu na dani od daňového úradu, tak som žiadal od zamestnávateľa "potvrdenie o zdan. príjmoch", ktoré mi vystavil, ale je tam napísané, že som podpísal "vyhlásenie k dani". Keď som zamestnávateľovi povedal, že som toto nepodpisoval, bolo mi povedané že teda nie, ale že on mi daňovú úľavu v mzde uplatňuje. Výpl.pásky som od neho po dlhej dobe dostal, predtým mi ich nedával, a zistil som, že mi úľavu uplatňuje, ale bez podpísaného DP a naviac, že mám vymeriavacie základy nie 8000, ale do 5000,-Kč (kráti mi hodiny). Chcel by som vedieť, či je jeho postu správny, a čo možem v tejto veci podniknúť.

Ďakujem

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »