Ochrana spotřebitelů - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Ochrana spotřebitelů

Iveta Michalčíková, 25.02.2009 10:52:06

Chtěla bych nadále navázat na přechozí dotaz.Tak směšnou částku jako vyrovnání 500,- Kč zamítám,paragon nemám ale k dispozici i když kožíšek byl zakoupen na jaře r.2008, takže nebyl nošený.Můj kožich se zřejmě ztratil a já bych potřeboval poradit jak dál a na koho se obrátit. Velice děkuji za Vaši odpověď snad mi pomůžete.

Ochrana spotřebitelů

Iveta Michalčíková, 25.02.2009 10:44:58

Prosím poradit,ve 12.měsíci r.2008 jsem odnesla do čistírny kožíšek a zaplatila zálohu Dne 22.12.2008 jsem si ho měla vyzvednout.Jel pro něj manžel a tam mu bylo řečeno,že kožíšek už byl vydán. Manžel reagoval slovy, jak je to možné, když lístek k vydání zboží má v ruce.Paní se omluvila a řekla, že to bude řešit a dá nám vědět.(Nedala).Po 14 dnech se tam zastavil manžel a paní mu ukázala kožíšek, který nebyl můj. Nadále jsme čekali. Znova tam jel manžel, paní mu řekla, že potřebuje odemne písemné prohlášení, že ho můžou čistit chemicky.(nechápu, při přebírání se přece dívala na vysážku, jak se může čistit).No vypadalo, že už zima pomalu končí, a tak jsem tam zašla s tím, že si kožíšek vemu zpět nevyčištěný,založím ho do skříně na další rok.Při návštěvě jsem byla ohromena,když mi paní sdělila,že ho poslaly zpět na vyčištění.(A co ten souhlas, který potřebovala?!)Nakonec mi přinesly jakýsi hadr na podlahu, který jsem nepřevzala a nevím jak postupovat, protože mi nabídly 500,-Kč odškodné

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »