Pouze vyhrožují? - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Pouze vyhrožují?

Martina, 04.01.2008 11:43:30

Dobrý den, před nějakou dobou jsem zde popisovala svůj problém s mobilním operátorem (podepsány smlouvy na ulici, lhali mi a nedostala jsem ani kopie smluv), bylo mi odpovězeno, že mám právo od smlouvy do 1 roku odstoupit,protože prodejci byli povinni ze zákona mě písemně upozornit komu a jak odstoupení podat, dále že pokud jsem už nějaké plnění poskytla mám právo na jeho plné navrácení do 30 dnů od doručení mého odstoupení.a tak jsem napsala žádost o odstoupení, kterou zamítli. Tak jsem podala návrh na zahájení správního řízení u Českého telekomunikačního úřadu. Věc se stále řeší. Dnes mi přišla 2.upomínka a pokud nezaplatím, bude mi účtována pro mě dost vysoká smluvní pokuta.nevím tedy co mám dělat! Můžete mi prosím poradi? Musím platit a nebo je to jen vyhrožování ze strany operátora? Mnohokrát děkuji za Vaši odpověď

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »