Zrušení trvalého pobytu studentce - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zrušení trvalého pobytu studentce

Eliška Nováková, 24.02.2009 10:33:56

Dobrý den, moje matka mi i mému bratrovi chce zrušit trv. pobyt v RD, kde již asi 2 roky nežijeme. Náš "odchod" z tohoto RD řešil i soud (byla obviněna z vydíraní a neopr. zásahu do práva k domu), bohužel dodnes nepochopím jak mohl soud rozhodnout v můj neprospěch. Najala si muže, kteří nám "pomohly z domu". V SJM je psáno, že já (studentka) i můj zletilý bratr (výdělečně činný) máme k tomuto RD zřízeno "věc. břemeno, a že můžeme dům obývat dokud si trvalý pobyt sami nezrušíme". V současné době bratr bydlí v obecním bytě a já jsem se přestěhovala do města, kde studuji (nájem platí z větší části přítel). Také vedu s matkou spor o zvýšení výživného. Nyní mi došel z OÚ dopis o zahájení řízení. Máme s matkou chladný vztah, nejsme ani v kontaktu. Otázka je tedy jasná: MŮŽE NÁM ZRUŠIT TRVALÝ POBYT? Děkuji Vám za odpověď, pokud možno rychlou.

Re: Zrušení trvalého pobytu studentce

Eliška Nováková, 24.02.2009 10:49:30

Ještě chci dodat, že jsem také zletilá. A ve městě kde žiji se nemíním usídlit na trvalo.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »