Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, moje matka mi i mému bratrovi chce zrušit trv. pobyt v RD, kde již asi 2 roky nežijeme. Náš "odchod" z tohoto RD řešil i soud (byla obviněna z vydíraní a neopr. zásahu do práva k domu), bohužel dodnes nepochopím jak mohl soud rozhodnout v můj neprospěch. Najala si muže, kteří nám "pomohly z domu". V SJM je psáno, že já (studentka) i můj zletilý bratr (výdělečně činný) máme k tomuto RD zřízeno "věc. břemeno, a že můžeme dům obývat dokud si trvalý pobyt sami nezrušíme". V současné době bratr bydlí v obecním bytě a já jsem se přestěhovala do města, kde studuji (nájem platí z větší části přítel). Také vedu s matkou spor o zvýšení výživného. Nyní mi došel z OÚ dopis o zahájení řízení. Máme s matkou chladný vztah, nejsme ani v kontaktu. Otázka je tedy jasná: MŮŽE NÁM ZRUŠIT TRVALÝ POBYT? Děkuji Vám za odpověď, pokud možno rychlou.
Ještě chci dodat, že jsem také zletilá. A ve městě kde žiji se nemíním usídlit na trvalo.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com