Přišlo mi odstoupení od úvěrové smlouvy Cetelem - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Přišlo mi odstoupení od úvěrové smlouvy Cetelem

Pavlína Plachá, 23.02.2009 15:12:56

Dobrý den,prosím o radu.V r.2005 jsem si vzala úvěr od Cetelemu,který má být splatný v r.2010.Měsíční splátky jsem splácela pravidelně do doby,kdy jsem ztratila zaměstnání či byla v neschopnosti,pak jsem splácela jak to šlo,buď měsíčně v nižších splátkách nebo ob měsíc.Volala jsem a žádala o nižší splátky,nevyhověli.Posílala jsem tedy na pojištění úvěru,formulář o pracovní neschopnosti i o tom,že jsem byla nezaměstnaná ne vlastní vinou,ale ani tam jsem se nedočkala pomoci,protože mi sdělili,že jelikož mi dal cetelem odstoupení od smlouvy nemám na nic nárok.Abych upřesnila,ve smlově o poskytnutí úvěru mám zaškrtlý bod1,což se týká-pojištění v případě smrti,plná invalidita,plná pracovní neschopnost.
Co mám dělat když nemůžu splácet měsíčně částku 5500kč a nikdo mi nevyjde z jejich strany vstříc?
Nepatřím mezi úplné neplatiče,snahu mám,ale nejsem zkrátka schopna platit měsíčně tak velkou částku.
Omlouvám se,že můj dotaz je tak dlouhý,ale nevím jak bych tento dotaz zmenšila.Děkuji P.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »