VZP penále - fórum

Kategorie: Občanské právo / Pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

pojisteni

Zlatica Nemethova, 22.11.2011 10:43:46

zdravotni pojisteni
Zlatica Nemethova se ptá: Dobry den,chtea bych se zaptat ohledne zdravotniho pojisten.U VoZp pojistovny,jsem mela nedoplatek po dohode na splatkovem kalendari dluh jsem hradila,od pojistovny me prislo,ze dluh na pojisteni je uhrazen,pouze uhradit penale ktere jsem okamzite take zaplatila,Ted me prislo ze dluh jsem nepokryla cely a tim padem mam doplatit dluh plus dalsi penale.jsem ochotna zaplatit zbytek dluhu,ale penale proc mam platit,kdyz pochybeni bylo ze strany pojistovny.U pojistovny jsem skoncila z duvodu prestehovani do Italie.Chtela bych se tedy zeptat jestli muzu podat stiznost,a kde ji mama podat a jestli mam sanci abych penale neplatila.S pozdravem Nemethova,predem dekuji za radu.

snížení penále

bohdana tothova, 09.04.2009 09:57:21

Dobrý den,

má sestra žijící již 7 let v USA, se opomněla odhlásit na VZP a na adresu jejího v té době neexistujícího bydliště (pouze registrovaného na OP) jí chodila veškerá pošta z VZP a rovněž soudní rozhodnutí, která samozřejmě nemohla převzít. V této době jsem za ní vyřídila veškeré pohledávky co se týkaly VZP. A chci Vás požádat o radu: vznikl jí dluh na penále exekutorského úřadu. Mohu nějakým způsobem požádat o prominutí penále či snížení?

Velice děkuji za radu...

VZP penále

Petr Letáček, 21.02.2009 18:37:14

Dobrý den chci se zeptat na jednu věc.A to ... platím penále VZP .Lze v průběhu penále požádat o částečné prominutí penále? Předem děkuji za odpověd.

Re: VZP penále

Pepino K., 11.12.2009 23:10:51

Jistě, napište žádost o odstranění tvrdosti. To jak vypadá taková důležitá žádost je k nalezení na stránkách VZP.
(http://www.vzp.cz/cms/internet/cz/Vseobecne/O-nas/Pristup-k-informacim/zivotni-situace/odstraneni-tvrdosti)

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »