Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, předčasem jsem si zřídil na www.web.de fotoalbum zdarma. Po naplnění volného limitu 10MB jsem obdržel nabídku na vyzkoušení jejich web.de klubu zdarma na dobu 2 měsíců. To byla moje chyba, protože mi byl po několika měsících účet zablokován a domů mi přišla upomínka s výzvou k zaplacení dlužné částky za členství. Požadovanou částku jsem zaplatil a písemně požádal o zrušení mého účtu na web.de. Když byl přístup k mému účtu obnoven, smazal jsem celé fotoalbum a dále jejich služby nevyužíval. Přesto mi opět přišla domu upomínka za nezaplacení dalšího období. Faxem jsem jim připomenul, že jsem již požádal o zrušení účtu, ale odpovědí byl dopis od firmy zabývající se vymáháním pohledávek, který mi hrozí soudem. V současné době se pohledávka pohybuje kolem 70 euro, ale příjde mi to jako podvod a nemám, žádné záruky, že se situace nebude opakovat. Zřejmě jsem v pasti a nevím jak dál postupovat.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com