Drahý omyl při registraci na zahraničním serveru - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Drahý omyl při registraci na zahraničním serveru

Janusz Adamus, 20.02.2009 11:53:21

Dobrý den, předčasem jsem si zřídil na www.web.de fotoalbum zdarma. Po naplnění volného limitu 10MB jsem obdržel nabídku na vyzkoušení jejich web.de klubu zdarma na dobu 2 měsíců. To byla moje chyba, protože mi byl po několika měsících účet zablokován a domů mi přišla upomínka s výzvou k zaplacení dlužné částky za členství. Požadovanou částku jsem zaplatil a písemně požádal o zrušení mého účtu na web.de. Když byl přístup k mému účtu obnoven, smazal jsem celé fotoalbum a dále jejich služby nevyužíval. Přesto mi opět přišla domu upomínka za nezaplacení dalšího období. Faxem jsem jim připomenul, že jsem již požádal o zrušení účtu, ale odpovědí byl dopis od firmy zabývající se vymáháním pohledávek, který mi hrozí soudem. V současné době se pohledávka pohybuje kolem 70 euro, ale příjde mi to jako podvod a nemám, žádné záruky, že se situace nebude opakovat. Zřejmě jsem v pasti a nevím jak dál postupovat.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »