Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, dne 14.2. jsem si zakoupil ojetý vůz na leasing v autobazaru. Nechal jsem tento vůz prověřit a zjistil jsem že na tomto vozidle bylo upravován stav km na tachometru. Tudíž celé vozidlo má najeto více km než je ve smlouvě udáno. Mám právo na vrácení automobilu???Děkuji..
Dobrý den,
chtěl bych vědět jestli je nějaký specifický postup při reklamaci vad u ojetého automobilu nebo je to sortiment zboží který je jako každý jiný a tudíž se postupuje při reklamaci stejně jako třeba u televizoru.
Konkrétně,
koupil jsem v autobazaru ojetý automobil Mercedes Vito
a když jsem přijel domů,tak jsem zjistil že nejde ventilátor topení,el.zrcátka,nejdou zamknout zadní dveře a nejde zadní stěrač.Jak by měl autobazar postupovat a samozřejmě i já.
Za včasnou odpověď Vám předem děkuji.
S Pozdravem Bezdíček
Dobrý den,
v tomto případě, kdy jste vadu zjistil do 6ti měsíců od převzetí vozu, máte možnost uplatňovat reklamaci s tím, že v této lhůtě se uvedené vady považují za existující již v době převzetí vozu. V takovém případě by to byl autobazar, kdo by v soudním sporu musel prokazovat, že automobil vady neměl.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com