Zastupování na jiném služebním místě - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zastupování na jiném služebním místě

pavel maresch, 18.02.2009 18:04:19

Dobrý den.Pracuji ve Vězeňské službě ČR,kde jsem zařazen do 3.plat. tř.,dle katalogu práce.Při nedostatku kvalifikovaných příslušníků bývám velen rozkazem na místo,které je zařazeno do 4.,někdy i 5.plat.tř.Bývá to většinou v rámci čerpání dovolené nebo volna příslušníků které zastupuji třeba jen 1,2,nebo 4 dny v měsíci.Stalo se pouze jednou ,kdy mi byl tento zástup zaplacen (dle §39 zák. 361/2003 Sb.)a to bylo v případě ,kdy mi bylo dáno k podpisu pověření na dobu delší než 1 měsíc.Měl bych na vás dotaz,zda musím být před tímto zástupem vždy !!! pověřen předem a tuto práci vykonávat a jestli mám nárok na služební příjem ve vyšší platové třídě jako za celý měsíc,nebo jen poměrnou část.Je tento případ v nějakém předpisu zakotven? Našel jsem pouze § 124 zák.361/2003Sb.Mockrát děkuji za odpověď.S pozdravem Maresch.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »