Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám dotaz ohledně změny pracovní doby. V dodatku pracovní smlouvy mám napsaný nepřetržitý 12-ti hodinový provoz. Od 1.3.2009 se provoz přetransformovává na 8-mi hodinový provoz. Zaměstnavatel nás nutí podepisovat nové dodatky s novou pracovní dobou. Jaké mám možnosti musím či nemusím tento dodatek podepsat? Případně co mi může zaměstnavatel udělat v případě, že nepodepíšu. Díky mockrát za Vaší odpověď. Jiří Holeček.
Zdravím,chtěl bych se zeptat jestli nejmenovaná firma s odborovou organizací,může zákonně obejít odbory a dát zaměstnancům podepsat Dodatek: Dohoda o změně pracovní smlouvy??Odbory nám tvrdí,že je to možné a prý se do toho vloží,až když to určitý počet lidí nepodepíše.Je to pravda nebo odbory na zaměstnance z vysoka kašlou???
Děkuji za odpověď.
Frima (není to Barum?) může návrh dodatku předložit.
Pokud jde ale o hromadnou akci, tak by se do toho měly vložit odbory hned a nečekat.
Ano je to ten všemi lidmi vysněný Barum,otrokářů ráj!!Děkuji za odpověd
Dobry den.Mam smlouvu na dobu neurčitou,4směný provoz.Ted po nas chcou(po všech)abysme podepsali změnu pracovní doby z 37.5hodin na 30.9 h tydně bez vikendú.z duvodu maleho odběru pneumatik.Pro nas to znamena pád z 20000tis. na 14000 hrubeho.nelibi se to nikomu ale všichni se boji.vyhrožuji nam kdo nepodepiše.pujde na 1směnu(za menší peníze)nebo o vikendech čistit za menši třidu.Mužou si toto dovolit?po 15 letech prace je to podle mě netaktní jednaní.Hctěl bych odejít z odstupnym.Mužu to nepodepsat a dat vypověd z organizačnich duvodu nebo by me oni museli propustit?Nebo co mužu dělat?
Dobrý den,
mám pracovní slouvu na nepravidelnou (12) pracovní dobu, později jsem se kvůli špatnému dopravnímu spojení se zaměstnavatelem dohodla na změně pracovní doby na pravidelnou (8) a následně byl vystaven dodatek k pracovní smlouvě na pravidelnou pracovní dobu. Teď se změnilo vedení a chtějí abych podepsala nový dodatek opět na nepravidelnou pracovní dobu. To jsem odmítla a byly mi dány dvě možnosti, buď podepíšu dodatek nebo prý musím podepsat výpověď dohodou. Toto jednání se mi zdá protiprávní. Je to tak? A co může zaměstnavatel podniknout, když mu nepodepíšu ani jedno?
Podepisovat nemusíte nic.
Může dát výpověď z organ. důvodů (s odstupným).
Moc Vám děkuji za tak rychlou odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com