Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chci se zeptat, jsem rozvedená a nemáme mejetkové vyrovnání. Podle mé právničky nemám na nic nárok ze společného majetku před rozvodem. Máme rozestavěný dům, kde vlastním 1/4 domu a zbytek můj bývalý manžel. Dům má hodnotu 6OO tis. kč. Ke dni rozvodu měl manžel na svém kontě 300 tis. kč a společné dluhy z půjček činily 112 tis. kč. Mám nárok na nějaké majetkové vyrovnání? Odešla jsem s dětmi a nechala mu zařízený byt a auto. Děkuji Jokešová
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně majatkového vyrovnání.Můj známý začíná mít problémy v manželství, které nejspíše směřuje k rozvodu. Protistrana začala s vyhrožováním vítězství bytu. Byt neni v osobním vlastnictví ani jednoho z manželů. Byt byl přidělen známénu jako byt služební..tedy vždy podepsaná smlouva na dobu určitou ..v této smlouvě je už bohužel prvnim rokem jeho manželka uvedena..Sytuace je taková: protistrana (tedy jeho manželka) by po rozvodu zůstala se dvěma dětmi (jedno dítě nevlastní).Má tedy jeho manželka velkou šanci byt vyzískat? - i v případě, že by v součastné době byt finančně neutáhla?..
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com