dotaz - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

prohledání šaten

Václav Uher, 12.01.2012 11:15:57

Dobrý den. Mám dotaz, zda a jestliže ano, za jakých podmínek má zaměstnavatel právo prohledat šatní skříňku zaměstnance (drogy).
Děkuji předem za odpověď.

nařčení z požití alkoholu

Hana K, 13.12.2011 05:34:34

Dobrý den , mám dotaz co můžu udělat na svoji ochranu a jak postupovat, když mě spoluzaměstnankyně obvinila že jsem opilá , následně jsem si nechala udělat dechovou skoužku která toto obvinění popřela a byly na to svědci.
Děkuji za odpověd.

Pojištění právní ochrany

Sandy.X, 20.05.2009 12:16:57

Chtěla bych se zeptat, zda se na můj případ hodí pojištění právní ochrany. Řeším spory ohledně navrácení pozemku a nevím, zda nebudu za chvíli potřebovat právní ochranu u soudu. Je možné i pro mne sjednat pojištění právní ochrany?

dotaz

Petr Linhart, 19.05.2009 21:08:07

Dobrý den,zjistil jsem,že zaměstnavatel neodvádí za mě jako zaměstnance částku zdravotního pojištění na pojišťovnu, přestože ve výplatní pásce položku odečtenou mám.Prosím o radu,jak se bránit u zaměstnavatele,abych nepřišel o místo a jaké důsledky z tohoto jednání zaměstnavatele pro mne plynou v případě zrušení firmy.Děkuji za odpověď, Linhart

dotaz

Růžena Sigmundová, 11.02.2009 19:09:54

Dobrý den,chci se zeptat zda může zaměstnavatel přijít na kontrolu když jsem na OČR? Další dotaz mám když mám volno a mám školeni bezpečnosti práce zda mám nárok o proplacení trvá to asi 2 hodiny.Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »