JAK SEPSAT MAJETKOPRÁVNÍ VYROVNÁNÍ BEZ POMOCI PRÁVNÍKA A NA CO MÁM NÁROK? - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

JAK SEPSAT MAJETKOPRÁVNÍ VYROVNÁNÍ BEZ POMOCI PRÁVNÍKA A NA CO MÁM NÁROK?

Jana , 11.02.2009 15:09:11

Dobrý den.Mám takový dotaz.Jsem rozvedená od roku 2006 s manželem a teď mu musím vplatit jeho díl z odhadu našeho bytu(podílové vlastnictví 19%).Od roku 2006 leden již se mnou nežije,ale rozvedli jsme se až koncem roku 2006.Byt má odhad 492700kč,ale zaplatila jsem za bývalého manžela jeho exekuci 90.000kč.Platila jsem i fond oprav,který máme vedený u realitní kanceláře,ale manžel se na tom již nepodílel,nepodílel se ani na splácení úvěru za byt.Exekuci mám od bývalého manžela podepsanou u notáře,že při majetkoprávním vyrovnání si tuto částku odečtu od jeho podílu.
A má otázka je: Mám nárok si odečíst i polovinu nákaladu na fond oprav a polovinu z úvěru za byt?A jakým způsobem mám sepsat majetkoprávní vypořádání tak abych nemusela k právníkovi?Bude se pak jednat asi o 84000kč,které budou manželovi náležet z jeho podílu.
Předem děkuji za odpověď a trpělivost u mého dotazu Jana

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »