Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý večer,
ráda bych se vás zeptala na zákon nebo paragraf, který by mi umožnil nebo zakázal reklamu na auto.?
Vzhledem k tomu že jsem samoživitelka a mám práci jen na zkrácený úvazek , protože pečuji a o své dva syny z toho je jeden zrav. postižený 4 stupně. Dostali jsme příspěvek na auto,a vím, že zákon zakazuje toto auto používat k podnikání. Tudíž nevím zda peníze které bychom dostávali za to ,že by jsme měli na našem autě reklamu by nebylo protizákonné a zda by to nebylo vedeno, jako zneužití, nebo tak něco, prostě nerada bych se dostala do potíží , nerada bych se dopustila nějakého přestupku, nebo měla problémy se zákonem. Auto opravdu potřebujeme a moc by nám pomohla každá koruna, aspoň na drobné opravy. předem moc děkuji a přeji krásný večer R. Černá
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com