Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
Chtěl bych poprosit o radu, jak postupovat v tomto problému. V říjnu jsem si u pojištovny Alianz pojistil auto proti krádeži, vandalismu a živelným pohromám. Pojistnou částku za mé auto mi odhadli na 280 900,-. Po dvou měsících mi bylo auto odcizeno, policie takto případ uzavřela a čekal jsem na vyjádření pojišťovny. To mě velice překvapilo, protože po dvou měsících od uzavření smlouvy na částku 280 tis. se rozhodli mi vyplatit pouhých 180 000,-. Z odhadnuté hodnoty auta (280 tis.) mi bylo vypočítané roční pojistné, ale nakonec si ho cení pouze na 180 tis? Proč to tak je mi nedokáží vysvětlit. Vymlouvají se na světovou krizi a jiné hlouposti, ale to s tím snad nesouvisí. Proti jejich rozhodnutí se chci odvolat. Prosím, jaký postup byste mi doporučovali vy? Nebo je to snad vpořádku?
Děkuji za brzkou odpověď a zdravím.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com