Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry večer chtěl jsem se zeptat mám problém vyhodily mě z práce z důvodu napadeni spolupracovníka bohužel to napadený zveličil a a dostal jsem paragraf 55 chtěl jsem se zeptat co mám dělat navíc napadený měl tento incident už po druhé děkuju za odpovět
Musíte zaměstnavateli co nejdříve sdělit, že je zrušení pracovního poměru neplatné, a že trváte na dalším zaměstnávání. Do 2 měsíců ode dne, kdy měl pracovní poměr skončit, byste se pak musel obrátit na soud v místě zaměstnavatele.
Dobrý den,
ráda bych se informovala o možnosti ,,zrušení´´ paragrafu 55. Slyšela jsem, že se stačí nechat zaměstnat např. na pár dní na HPP a paragraf je tak anulován. Je to pravda ? Předem děkuji za odpověď
Není to pravda. Např. v případě registrace na ÚP nemá nárok na podporu uchazeč, s nímž byl z uvedeného důvodu ukončen pracovní poměr v posledních 6 měsících.
Dobrý den,
chci se zeptat jak postupovat v případě, že mi byla zaměstnavatelem dána okamžitá výpověď dle paragrafu 55 z důvodu hrubého porušení pracovní kázně. Podepsala jsem prozatím pouze výpověď z pracovního poměru 55, dohodu o ukončení pracovního poměru doposud nikoliv.Chci poradit zda ještě nyní mohu využít ochranné lhůty a nastoupit na nemocenskou, případně poradit jak mám postupovat a zda mám po takové výpovědi nárok na podporu v nezaměstnanosti.
Děkuji předem za odpověď
Markéta
Dobrý den,
nerozumím Vaší formulaci "dohodu o ukončení pracovního poměru doposud nikoliv" - žádnou podepisovat nebudete. Zaměstnavatel Vám okamžitě zrušil pracovní poměr (Vy jste podepsala převzetí písemnosti).
Neplatnost zrušení prac. poměru můžete podat k soudu do 2 měsíců.
Ochranná lhůta pro prac. neschopnost je 7 kalendářních dnů po skončení prac. poměru.
Na podporu v nezaměstnanosti nárok nemáte.
Děkuji za odpověď a mám ještě upřesňující dotaz, ochranná lhůta pro prac. neschopnost je poskytována na sedm dní kdy mohu být na nemocenské nebo během této lhůty sedmi dní musím nastoupit nemocenskou a čerpat ji po delší dobu než sedm dní? Děkuji za vysvětlení.
Pokud nemám nárok na podporu v nezaměstnanosti, jakou podporu mohu čerpat a přibližně v jaké minimální výši,děkuji.
během této lhůty sedmi dní musíte nastoupit nemocenskou - tak pak může trvat až rok
jakou podporu mohu čerpat - dávky v hmotné nouzi
http://www.finance.cz/zpravy/finance/207839-davky-v-hmotne-nouzi-v-roce-2009/
http://www.mpsv.cz/cs/5
Dobrý den,
chci se zeptat jak postupovat v případě, že mi byla zaměstnavatelem dána okamžitá výpověď dle paragrafu 55 z důvodu hrubého porušení pracovní kázně. Podepsala jsem výpověď z pracovního poměru 55, o ukončení pracovního poměru s okamžitou platností.Chci poradit zda ještě nyní mohu využít ochranné lhůty a nastoupit na nemocenskou, případně poradit jak mám postupovat a zda mám po takové výpovědi nárok na podporu v nezaměstnanosti.
Děkuji předem za odpověď
Pavla
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com