Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den přeju,
mám dotaz i prosbu najednou
1)dotaz se týká jaký je rozdíl ve slově penále a úroky.
Prosbu jakou mám je o zaslání odkazu na stránky kde najdu směnku na půjčku.Situace je taková že prodávám barák a kupujícímu chybí 300 000kč z celkový částky.Jde mi o co nejdřívější vystěhování tak mu barák prodám s tím že by byla sepsána směnka na půjčku.potřebuju aby obsahovala že pokud nezaplatí splátku tak mu vzrostou penále.Na úroky nechce přistopit,ale penále by byli O.K. pro něj.
děkuju za brzkou a kladnou odpověď
Dobrý den,
pokud jde o částku 300 000 Kč, tak by se Vám vyplatilo využít služeb advokáta (neboť na vzory na webu se nemůžete na 100 % spolehnout).
Můžete např. využít služeb www.pravnik.org.
Dobrý den. Uzavřela jsem smlouvu o půjčce peněz, ale není notářský ověřená můžu se domáhat dluhu. A ještě jedno vzala jsem si půjčku na někoho ale ve smlouvě figuruje mé jméno. Můžu se domáhat peněz. Děkuji
Dobrý den,
ani smlouva ani podpisy na ní nemusí být úředně ověřeny. Druhý dotaz moc nechápu. Věřitel se bude domáhat zaplacení půjčené částky po tom, kdo je samozřejmě uveden ve smlouvě. Jestliže Vám někdo slíbil, že dluh uhradí za Vás, musela byste to prokázat.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com