ručení za úvěr - fórum

Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

ručení za úvěr

Hana Horváthová, 04.02.2009 14:27:27

Dobrý den, mám dotaz:
ručila jsem za úvěr jedné spol.s.r.o., ručitelů bylo celkem 10. Dlužník úmyslně nesplácel/ úvěr od ČS, ČS předala úvěr ČKA, ta jej následně prodala jedné společnosti. Ta mne zažalovala a dlužníka, ostatní ručitele né / dohoda, úmysl/ a já jsem byla soudem vyzvána, abych celý dluh uhradila, Jedná se o miliónové částky, nejsem schopna je za celý život uhradit. Splácím měsíčně peníze, mohu zažalovat další ručitele, aby spláceli zase mne to co já splácím. Nebo prosím je nějaká jiná možnost. Bohužel nemám fin. prostředky, protože mám díky tomuto exekuci na plat. Jednalo se ze strany dlužníka o úmysl, protože se ještě domluvil s kupcem pohledávky a úmyslně to chtějí zaplati JEN po mne, protože ostatní ručitelé byli jednateli společnosti, která úvěr nesplácela.
Děkuji za odpověď a Váš názor.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »