Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
jménem svého otce Vás žádám o radu. Prarodiče získali v roce 1946 dekret na dům s pozemky. Po smrti dědy byl majetek převeden na babičku. Po její smrti měl získat majetek můj otec. Ten zemřel v roce 1989. Při přepisu domu a vyřizování restitucí bylo mé matce zděleno, že není pravoplatný dědic a nemůže o to žádat. Ta nechala vše být. Teď chce dům i pozemky přepsat na mě, jak si to prý vždy otec přál. Na katastru nemovitostí jsem zjistil, že vlastníkem domu jsou stále mí zemřelí prarodiče a pozemky přešly do vlastnictví státu. Nedošlo prý k přepisu majetku na mého otce po babičině smrti. Můžu ještě získat tento majetek do svého vlastnictví jako jejich vnuk? Prosím poraďte co s tím? Děkuji Lucie
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com