Dočasné přeložení ... - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Dočasné přeložení ...

Jiří Weiss, 03.02.2009 18:32:24

Dobrý den,

Pracuji jako TS (Troubleshooting) technik ve firmě na výrobu LCD televiz a monitorů.
Moje nápln práce je opravovat špatně vyrobené kusy a starat se o výrobu.
V naši firme se ale začali propouštet lidi, kteří byli zamestnáni přes agenturu.
Takovích techniků jako jsem já je nás tam 14. A kvůli nedostatku operátorů po nás zaměstavatel chce aby se vybralo 5 techniků, kteří budou po dobu 2 měsíců vykonávat práci "operátora na lince".
Sice za stejný plat jako mám ted ale ta práce je 2x víc namáhavá a musí se u ní celou směnu stát (krom přestavek).
Pro mě je to diskriminace, jelikož ostatní technici si můžou dělat co chtějí a já musím 2 měsíce dělat podřadnou práci u linky.(a to nemluvím o vtipních poznamkach na mou stranu). Jen kvůli tomu že sem byl vybrán vedoucím oddělení.

Mám právo si po dobu tech 2 měsíců vzít nucenou dovolenou ?!
Vím, že zamestavatel mě může přeložit jen na 21 dní nebo tak nějak a může me vyhodit z odstupným jenže to já nechci a nevím naco vše mám právo

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »