Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, mám dotaz. Chtěl jsem se zeptat, jestli musím hradit náklady na soudní líčení a exekuční náklady, když byl podán návrh na exekuci po celkovém zaplacení dluhu(dne 3.92008 jsem zaplatil celý dluh a 9.9.2008 byl teprve podán návrh na exekuci). Problém je v tom, že jsem udal špatný variabilní symbol, ale účet příjemce byl správný. Hned po zaplacení dluhu jsem se se společností spojit a chtěl aby mi zaslali potvrzení o bezdlužnosti a tím jsem přišel na špatný variabilní symbol. Jejich právník mi napsal, že to musím uhradit, protože to je moje vina... Je to tak? Předem moc děkuji za odpověď.
Dobrý den,
pokud jste uhradil celý dluh (tj. dlužnou částku a náklady předchozího řízení)před podáním návrhu na exekuci a pouze jste zaměnil variabilní symbol, nejste povinnen platit náklady exekučního řízení. Svoji povinnost jste uhrazením částky na účet splnil.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com