Kategorie: Občanské právo / Pojištění
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, před asi 2 lety jsem prodala auto Škoda Favorit.Prodávala jsem to známýmu.Sepsali jsme smlouvu,já jsem si však kopii nevzala,známý mi tenkrát tvrdil,že auto přehlašovat nemusím,že to udělá za mě. Celou dobu jsem žila při vědomí,že z registru jsem dávno odhlášená ,až teď před vánoci měkontaktoval písemně jeden pán,že si zjistil,že auto je na mé jméno a že by si ho současný majitel chtěl přepsat na sebe,v dopise byly i připraveny vyplněné přihlášky k registraci se jménem,r.č.,a adresou na koho mám auto přepsat, tak jsem auto dala přepsat.Když jsem ale posílala nový techničák "novému majiteli"(nebyl to ten, který mě kontaktoval),tak se mi dopis vrátil,s tím,že na dané adrese ten člověk nebydlí.Teď mám strach,že jsem auto přepsala na člověka,který nemá s autem nic společného.Pan,co mě kontaktoval mi slíbil,že mi pošle smlouvu,co stím člověkem uzavřel,neučinil ale tak.Ten komu jsem auto prodala se odstěhoval,ani nevím jak ho kotaktovat. Poraďte mi prosím,co teď mám dělat.Děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com