Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
UZAVŘEL JSEM VE ŠKOLSTVÍ PRACOVNÍ SMLOUVU NA DVA ROKY ZA MD.SMLOUVA MI KONČÍ 26.ČERVNA 09. ZAMĚSTNAVATEL MÁ ZÁJEM O MÉ POKRAČOVÁNÍ NA DALŠÍ 1 ROK, PROTOŽE SI KOLEGINĚ MD JEŠTĚ O 1 ROK PRODLOUŽILA. BUDU-LI POKRAČOVAT, MÁM NÁROK NA MZDU I ZA PRÁZDNINY? OD JAKÉHO DATA BUDE SE MNOU UZAVŘENA SMLOUVA? A OPĚT NA DOBU URČITOU? Děkuji moc za odpověď.
Smlouva může být uzavřena na dobu určitou (nebopť jde o zástup za zaměstnance na rodičovské dovolené, tedy omezení na 2 roky neplatí).
Pracovní smlouva je dohodou dvou stran - tedy záleží, jak se dohodnete - buď jako pokračování dosavadní smlouvy (tzn. nárok na plat nebo náhradu platu za prázdniny bude) nebo uzavřete novou smlouvu třeba od 25. 8. 2009.
Pro Vás je lepší první možnost - buď Vám vyhoví, nebo si najdou někoho jiného a Vy si najdete jiné zaměstnání.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com