Kategorie: Občanské právo / Procesní právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
od roku 1995 jsem vlastnicí pozemku, který bezplatně užívá uživatelka ze setrvačnosti od doby kdy jí tento pozemek přidělilo JZD co by záhumenek. S uživatelkou pozemku nemám uzavřenu nájemní smlouvu ani jinou dohodu, nicméně mně odmítá zaplatit, mnou požadovanou finanční částku (za užívání věci) za celé období 2007 a 2008. Pohledávku jsem propočetla z minimální ceny 5,-Kč/1m2/rok, pro půdu, která není určena k podnikání, na základě výměru MF č.01/2006, respektive z cenového věstníku MF ze dne 6. prosince 2006.Také jsem požádala uživatelku aby můj pozemek ve lhůtě do konce února 2009 vyklidila. Chtěla bych se zeptat jak mohu dál postupovat 1. v případě, že nebude pohledávka za užívání neuhrazena. 2. jak postupovat v případě, že uživatelka moje pozemky nevyklidí.
Děkuji Vám za případnou odpověď
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com