Kategorie: Občanské právo / Procesní právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den. Pozvala jsem si zednickou firmu od nás z vesnice na zednické práce na střechu mého domu. Pan majitel mi dal rozpočet na dost vysokou částku, ale řekla jsem si, že to asi tak stojí. Neměla jsem ponětí o tom, co kolik stojí, ohledně zednických prací. Tak jsem s tím souhlasila, ale nic jsem nepodepsala.Chtěla jsem po něm přesný rozpis práce a materiálu. Dal mi velice strohou fakturu na které byla napsána pouze částka 110000 kč za zdící práce.
Tak jsem si pozvala mistra, přes zednické práce a ten mi stavbu proměřil a spočítal, že nesedí vyzděné metry a částka je navýšena nejméně o 30000kč. A také, že práce není dobře udělaná. Tak jsem mu poslala dopis, aby mi dal přesný rozpočet a aby špatně odvedenou práci dal do pořádku. Poslala jsem mu častku 80000kč, že zbytek dostane až tak učiní. Doposud se nic nestalo jenom, že mi poslal upomínku na 30000kč. Tak teď nevím co mám dělat. Můžu se nějak bránit? Děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com